
اپلیکیشنها و ۱۰ وبسایت برتر
برنامههایی مثل نقشههای گوگل ، GMail و گوگل کروم هر کدام بیش از ۳۰ میلیون بر روی دستگاههای اندروید نصب شده اند. بعد از آنها میتوان به اپلیکیشنهای ارتباطی مانند تلگرام، اینستاگرام و واتساپ اشاره کرد که از ۱۲ تا ۱۷ میلیون نصب را به خود اختصاص داده اند. دیگر برنامههای سرگرمی، ارتباطات و اجتماعی نیز ردههای بعدی را به خود اختصاص داده اند. علاوه بر این، شما میتونید اسامی ۱۰ وبسایت برتر ایرانی و خارجی در ایران را ببینید:
1. Google.com
2. varzesh3.com
3. digikala.com
4. yahoo.com
5. Aparat.com
6. Wikipedia.org
7. Shaparak.ir
8. Instagram.com
9. Beytoote.com
10. Blogfa.com

اسامی پر بازدیدترین وبسایتهای ایرانی و توضیح مختصری از کارایی آنها:
1- Varzesh3.com
ورزش۳ یک وبسایت خبری ورزشی برای فارسی زبانان است که به صورت عمومی برای کاربران مشتاق منبعی موثق به شمار میرود. به گفته منابع موثق، ورزش۳ پر بازدیدترین وبسایت فارسی زبان است.
2- Digikala.com
دیجیکالا در سال ۲۰۰۷ آغاز به کار کرد و توانست رشد چشمگیری در داد و ستد و تجارت الکترونیک داشته باشد. این وبسایت همچنین یکی از پر بازدیدترین وبسایتها در خاورمیانه به شمار میرود. برنامه منحصر به فرد دیجیکالا در کسب و کار، پلتفرم قابل اطمینان و رویکرد مشتری گرایانه آن از عواملی است که دیجیکالا را مورد مقبولیت مردم قرار داده است. تضمین ارزانترین قیمت، برگرداندن کالا به صورت رایگان و آسان، توضیحات و نظرات پر محتوا و غیر متعصبانه در خصوص کالاها از دیگر مزایایی است که دیجیکالا آنها را در اختیار کاربران خود میگذارد.
3- Aparat.com
آپارات در سال ۲۰۱۱ به عنوان یک وبسایت که قابلیت به اشتراک گذاشتن ویدیو را در اختیار کاربرانش قرار میدهد، فعالیت خود را در ایران آغاز کرد. با استفاده از این وبسایت میتوان ویدیو را بارگزاری کرد، به اشتراک گذاشت، به صورت آنلاین مشاهده کرد و کانال خود را مدیریت کرد.
4- Shaparak.ir
شاپرک از بنیانگذازان اصلی در پرداخت غیر نقدی در ایران است. شبکه الکترونیکی پرداخت کارت (شاپرک) یک پلتفرم است که ارائه دهندگان خدمات پرداختی و پایانه فروش آنها را در یک سامانه یکپارچه گرد هم میآورد. با حمایت از مدیریت مرکزی و کنترل عملکرد، این سامانه بهینه سازی، کارآمدی و امنیت کارتهای پرداختی را تضمین میکند.
شاپرک مکانیزم مناسب برای اتصال ارائه دهندگان خدمات پرداختی به زیرساختهای ملی مربوط به این فرآیند را فراهم آورده است. در واقع، این شبکه به عنوان یک کلید پیشرفته برای ذخیره سازی اطلاعات و انتقال چنین تراکنشهایی به دیگر شبکههای ملی مانند شتاب و جامعه بانکی کشور استفاده میشود.
5- Beytoote.com
بیتوته یک وبسایت فارسی است که محتواها و خبرهای به روز را در اختیار بازدید کنندگان میگذارد. این محتواها معمولا در گروههای سرگرمی، روان شناسی، لباس، دکوراسیون، آشپزی، سلامتی و دیگر موضوعات دسته بندی میشوند.
6- Blogfa.com
بلاگفا نیز یک وبسایت ایرانی و یک میزبان برای بلاگهای فارسی و انگلیسی است. این وبسایت همچنین این امکان را در اختیار کاربرانش قرار میدهد تا از هایپرلینکها، عکس، صدا و ویدیو در بلاگها استفاده کنند.
7- Namnak.com
نمناک یک وبسایت فارسی زبان است که مانند بیتوته آخرین اخبار و محتواها را در اختیار کاربران میگذارد. محتواها نیز در گروههایی شامل سرگرمی، ورزشی، روان شناسی، لباس، آشپزی، سلامتی و دیگر موضوعات قرار میگیرند.
8- Telewebion.com
تلوبیون یک سایت فارسی زبان برای استریم کردن ویدیوها به صورت آنلاین است که برنامههای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران را نیز در آرشیو خود ذخیره میکند. بازدیدکنندگان همچنین میتوانند برنامههای تلویزیونی را به صورت زنده مشاهده کنند.
9- Divar.ir
دیوار یک سایت و یک اپلیکیشن همراه رایگان تبلیغاتی برای تمام فارسی زبانان است. کاربران میتوانند کالاها و اجناس مود نظر خود را با استفاده از وبسایت یا اپلیکیشین دیوار، بدون دخالت دادن دلالها، خرید و فروش کنند. تبلیغات بر اساس موقعییت جغرافیایی و گروه بندیها به صورت مجزا دسته بندی میشوند. هزاران کاربر در حال حاضر به صورت روزانه از دیوار استفاده میکنند.
10- Tebyan.net
تبیان یک موسسه اطلاع رسانی و فرهنگی است. این موسسه یک شخص حقوقی مستقل و همسو با سازمان تبلیغات اسلامی به شمار میرود. اصلیترین اولویت تبیان ایجاد یک سایت جامع با محتواهای دینی، علمی، اجتماعی و ورزشی است. این وبسایت در زبانهای دیگر از جمله عربی، فرانسوی، روسی، ترکی و اردو قابل دسترسی است.
با معرفی این وبسایت ها، بر اهمیت غیر قابل چشمپوشی دیجیتال مارکتینگ و حضور دیجیتال در بازار ایران تاکیدی دوباره میشود.
آژانس تبلیغاتی سیسرو، پیشرو در عرصه دیجیتال مارکتینگ در ایران، آماده خدمت رسانی به مشتریان خود و برندها از هر صنعتی است.