گاهی نویسندهها این ترس را دارند که مطلبی که مینویسند مثل مطلب قبلی مورد استقبال قرار نگیرد اما باید این ترس را کنار گذاشت زیرا دوباره نوشتن به شما کمک میکند که سطح خود را بالا ببرید و مجدد موفق شوید.
-
ترس از پذیرفته نشدن:
پذیرفته نشدن پایان دنیا نیست! شما تنها زمانی متوجه اشکالات خود میشوید که مطلب را منتشر کنید و سپس میتوانید متوجه شوید که کجای کار ایراد دارد و نقاط قوتتان چیست.
-
پارادوکس انتخاب:
هنگامی که مطالب دردسترس زیاد میشوند، استرس شما هم برای انتخاب مطالب بالا میرود. شما میتوانید برای حل این مشکل خود را در انتخاب منابع محدود کنید.
اشتباهات تولید محتوا شماره ۲: ویرایش نکردن.
اگر فکر میکند با نوشتن مطلب کار شما تمام شده است، در اشتباهاید. شما باید دوباره به متنتان بازگردید و آنرا با دید بازتری بررسی کنید؛ تمام اطلاعات را چک کنید و از صحیح بودن مطالبی که منتقل کردهاید مطمئن شوید.
ویرایش یک متن خوب را به یک متن عالی تبدیل خواهد کرد.
اشتباهات تولید محتوا شماره ۳: ویراستاری نکردن.
اشتباه نکنید! ویرایش کردن با ویراستاری کردن یکسان نیست، شما در ویرایش کردن، محتوای خود را از نظر فنی و علمی بررسی میکند و به آن شکل میدهید اما وقتی درگیر ویراستاری هستیم به اصلاح اشتباهات در ساختار جملات، غلطهای املایی و… میپردازیم.
مطمئن باشید که هیچ مطلبی بدون ویرایش و ویراستاری منتشر نشود؛ شما از کاری که کردید راضی خواهید بود.
اشتباهات تولید محتوا شماره ۴: تحقیق نکردن.
یکی دیگر از اشتباهات رایج در تولید محتوا، انجام ندادن هرگونه تحقیق است. ممکن است شما بهترین نویسنده و متخصص مطالب خود باشید، اما مخاطبان تحت تاثیر صحبتهای شما نیستند، آنها به تحقیقات، اطلاعات، مدارک و… که حرف شما را تائید میکند اهمیت میدهند.
در حقیقت شما با تحقیق کردن اعتبار مطالب و خودتان را بالا خواهید برد، و این اعتبار در نهایت موجب بهبود شرایط سئو شما خواهند شد چرا که یکی از عوامل تعیین کننده برای گوگل اعتبار شما است.
اشتباهات تولید محتوا شماره ۵: در مورد چهچیزی صحبت میکنید؟
مشکل از آنجا شروع میشود که شما مینویسید: “آنها چیزهای خوبی نیستند” ما مشکلی با کلمه “آنها” نداریم اما در این جمله به خوبی مشخص نشده که به چه چیزی اشاره میکنیم. باید تلاش کنید که اشارات شما واضح و قابل درک باشد.
بهتر است که حتی در جملات نیز ضمیرهای اشاره خود را به قرینه معنایی حذف نکنید زیرا ممکن است موجب سردرگمی مخاطبان شود.
اشتباهات تولید محتوا شماره ۶: خیلی سریع یا خیلی کند نوشتن.
در حقیقت هیچ سرعت درستی برای نوشتن شما وجود ندارد و هر نویسنده میداند که با چه سرعتی اوج کارایی و خلاقیت را در تولید محتواخواهد داشت، اما باید به چند نکته در سرعت نوشتن دقت کرد زیرا سرعت نوشتن تاثیر بسیاری بر کیفیت محتوای شما خواهد گذاشت.
اگر شما خیلی سریع بنویسید ممکن است دچار اشتباهاتی مثل غلطهای املایی، بههم ریختگی ساختار جملات و اشتباهاتی پیشپا افتاده شوید؛ از طرفی اگر خیلی کند محتوا را تولید کنید ممکن است دچار اشتباهاتی که به طور معمول از خستگی و یکنواختی بوجود میآیند شوید.
در ذهن داشته باشید که وقتی شما مشغول مطالعه میباشید، اطلاعات بسیار سریع از زمانی که مشغول نوشتن هستید از ذهن شما عبور میکند، و اختلاف سرعت در نوشتن و خواندن باعث میشود که شما به راحتی بتوانید جملات و کلمات بلند و پیچیده را بررسی کنید اما کسانی که متن را مطالعه میکنند دچار مشکل شوند. در ذهن داشته باشید که سرعت متوسط مطالعه کاربران ۳۰۰ کلمه در دقیقه است.
اشتباه شماره ۷: استفاده اضافی از ضربالمثلها و کلمات پیچیده.
همیشه میگوییم که استفاده از ضربالمثلها به انتقال مطلب کمک میکند اما زیادهروی در استفاده از ضربالمثلها میتواند کاملا به ضرر ما باشد و از انتقال روان محتوا جلوگیری کند، در حقیقت یکی از اصلیترین دغدغههای ما انتقال روان محتوا است. استفاده بیش از حد از کلمات غیر مرتبط هم میتواند به رابطه شما با مخاطبان آسیب برساند.
یکی از بهترین روشها برای بهتر کردن تکنیک استفاده از ضربالمثلها و کلمات، مطالعه کتابها و بلاگهایی است که به خوبی از این تکنیک استفاده میکنند که میتواند هم دایره لغات شما را افزایش دهد هم راهنمای خوبی در استفاده از ضربالمثلها و کلمات پیچیده برای شما باشد.