
همانطور که در مطلب پیشین روشهایی برای افزایش تعداد فالورهای اینستاگرام اشاره شد، اساس بازاریابی اینترنتی و فعالیت در رسانههای اجتماعی تولید محتوا است. شاید در نگاه اول این جمله اغراقآمیز بهنظر برسد اما باید گفت که بدون داشتن محتوای مناسب، تمامی استراتژیهای آنلاین و اهداف بازاریابی دیجیتال شما شکست خورده و سرانجام میمیرد.
اما منظور از محتوای مناسب چیست؟ برای رسانهها و ابزارهای مختلف تعریف محتوای مناسب تا حدی متفاوت است، ما در این مطلب قصد داریم، به تشریح این مفهوم برای رسانه اینستاگرام بپردازیم.
-
تصاویر اساس کار اینستاگرام هستند.
بههمین دلیل در پیج اینستاگرام وجود تصاویر باکیفیتی که حرفهای و جذاب باشند و بتوانند برای مخاطب بهصورت انگیزانندهای عمل کنند، ضروری و حیاتی است.
-
هر پست باید ارزشی را برای کاربران خلق کند.
نکته حائز اهمیت این است که ارزش خلق شده باید همراستا و منطبق با هدف پیج اینستاگرام شما بوده، بهطوریکه مخاطب انتظار دریافت آن را داشته باشد. همواره از انتشار تصاویر بیارتباطی که منجر به کاهش علاقه مخاطب میشود، خودداری کنید.
-
پیج سازمانها مطالب خاص خود را میطلبند.
اگر مطالب شما روی پیج اینستاگرام سازمان قرار میگیرد، بهتر است که حاوی نکته، داستان و یا مطلب آموزندهای باشد. در مواردی نیز میتوان رویدادهای خاص، نقاط عطف، فرهنگ و جو سازمان را بهنمایش گذاشت. توجه داشته باشید که این صفحه تنها برای سرگرم نمودن فالوور نبوده و هدف از آن برندسازی و درگیر نمودن مخاطب با سازمان است.
-
از بزرگنمایی و دروغ پرهیز کنید.
از بیتجربگی یا عدم جذابیت پستهایتان نهراسید و تنها تلاش کنید که تا حد امکان واقعی به نظر برسید، مخاطبان امروز برای واقعیات و اخلاقیات ارزش بیشتری قائل هستند.
-
به تنوع پستها توجه داشته باشید.
پستهای متنوعی روی صفحه قرار داده تا مخاطب را خسته و دلزده نکنید. البته توجه داشته باشید که این تنوع بهگونهای نباشد که شما را از هدف اصلیتان دور سازد و دچار سردگمی کند.
-
Call to action.
پیش از توضیح در این مورد، میخواهم اصل بنیادینی را در مدیریت به شما متذکر شوم. اصل جابهجایی وسیله و هدف بیان میکند که فرد آنقدر توجه خود را روی ابزار و وسیلهای که قرار بود وی را به هدف برساند، متمرکز میکند که از خود هدف دور مانده، تمام دغدغهاش حفظ و ارتقای آن وسیله میشود! شاید در نگاه اول با خود بگویید که شما هرگز دچار چنین خطایی نخواهید شد اما اگر کمی بیشتر تامل کنید میبینید که اینطور نیست و تا بهامروز بسیاری امور در زندگی شما بر این پایه پیش رفتهاند. در بازاریابی اینترنتی هم به وفور شاهد رخداد این امر هستیم. چه بسا سازمانهایی که تصاویر زیبا و جملات آموزندهای را انتشار داده اما به دنبال هیچگونه پاسخ و تعاملی از جانب مخاطب نیستند و برای آن برنامهای ندارند، گویا هدف خود را از یاد بردهاند و تنها به دنبال داشتن صفحهای زیبا، در اینستاگرام یا سایر رسانهها فعالیت میکنند. برای جلوگیری از وقوع چنین پیشامدهایی، توصیه میشود که در هر پست بخشهایی به منظور درگیر نمودن مخاطب درنظرگرفته شود. به این بخشها که کاربر را به اقدام خاصی تشویق میکنند و معمولا به دنبال تعامل بیشتر با وی هستند، Call to action اطلاق شده که میتواند شامل موارد زیر باشد:
• به این سوال پاسخ دهید.
• در این نظرسنجی شرکت کنید.
• این پست را به اشتراک بگذارید.
• دوست خود را تگ کنید.
و…
هر اندازه که بتوانید افراد را با محتوای خود درگیر کنید، کاربران بیشتری هم آن را مشاهده کرده و دوستان خود را تگ میکنند، بهاین ترتیب نرخ مشاهده و به اشتراک گذاری پست به صورت تصاعدی بالا رفته، افراد ترغیب میشوند که پستهای شما را به عنوان مرجع حوزهای خاص دنبال کنند و بهاین ترتیب شما به اهداف خود از حضور در فضای اینستاگرام دست مییابید.
نظر شما چیست؟ تجربه خودتون رو از کار با اینستاگرام با ما به اشتراک بگذارید.