
تا چه اندازه به کمک بازاریابان و شرکت های تبلیغاتی و بازاریابی دیجیتال به کسب و کارتان ایمان دارید. آیا تا به امروز از کمک شرکت های تبلیغاتی و یا بازاریابی استفاده کرده اید. یادتان باشد حتی زمانی که کسب و کارتان در حال رشد باشد بازاریابی می تواند به شما کمک کند که رشد پایدار و سریع تری داشته باشید. به طور کلی در هر سازمانی نیاز به شرکت های مشاوره بازاریابی و تبلیغاتی با ظهور نشانه هایی همگام است. در این مطلب تلاش نمودیم تعدادی از نشانه هایی که نیاز شما به بازاریابان با تجربه یا شرکت های مشاوره بازاریابی را نمایان می سازد آماده کنیم. اگر هر کدام از این نشانه ها را در سازمان یا خودتان مشاهده نمودید، حتما به کمک شرکت های مشاوره بازاریابی و تبلیغات فکر کنید. برخی از این نشانه ها عبارتند از:
۱- بیشتر از اینکه به تحلیل وضع موجود و اطلاعات بازار و یا وب سایتتان بپردازید (مثلا آمار و اطلاعات google analytic) تمایل دارید دائما به اطلاعات مالی توجه کنید.
۲- بودجه تبلیغاتی را تعیین کرده اید و کنار گذاشته اید، ولی هیچ فکری درباره هدف تبلیغات خود و مخاطبان هدفتان نکرده اید. از طرف دیگرعاشق بیلبورد تبلیغاتی هستید و از کلیک کردن چیزی روی وب متنفرید.
۳- فکرتان درگیر استفاده از تبلیغات، محتوا و شبکه های اجتماعی است، ولی راهکاری برای آن ندارید.
۴- ترافیک وب سایتتان بالاست ولی این ترافیک بالا منجر به فروش محصولاتتان نمی شود (کمتر از 1% کاربران ورودی به وب سایت اقدام به خرید می کنند)
۵- وب سایت شما 2 سالی هست که به روز نشده است، احتمالا از اولین باری که آن را ایجاد کرده اید به آن سر نزده اید.
۶- مردم زمان زیادی را برای پیدا کردن شما در گوگل می گذرانند. حتی وقتی نام برند شما را جستجو می کنند در نتایج صفحه اول اول و دوم نیستید. به طور کلی با بهینه سازی وب سایت (SEO) بیگانه اید.
۷- درباره مشتریانتان تحقیق و مطالعه نمی کنید و صرفا براساس فرضیات شخصی درباره اینکه آنها چه کسانی هستند، چه نیازی دارند، کجا زندگی می کنند و چرا برند شما را دوست دارند عمل می کنید.
۸- خیلی به این ایده علاقه مندید که تعداد زیادی طرفدار و فالوور در اینستاگرام و سایر شبکه های اجتماعی داشته باشید ولی هیچ ایده ای درباره اینکه چگونه آن ها را درگیر کنید ندارید.
۹- با اصطلاحاتی نظیر Bounce rate، Call to action، Click through و Impressions آشنا نیستید و یا اهمیتی برای آن ها قائل نیستید.
۱۰- تیم فروش شما به سختی می توانند فعالیت های فعلی، ارزشی که ارائه می دهید و تمایز محصولات یا خدمتتان از رقبا را برای مشتریان توضیح دهند.
۱۱- تصور می کنید که باهوش از مشتریانتان هستید و چندان به صدای آن ها توجه نمی کنید.
۱۲- از جریان بی وقفه مشتریان جدید لذت می برید ولی به مشتریان قدیمی و وفادارتان توجه چندانی ندارید.
۱۳- به افزایش محبوبیت وب سایت های اشتراک ویدئو نظیر یوتیوب و آپارات بی توجه هستید و به اهمیت محتوای ویدئویی توجهی ندارید.
۱۴- از ایده بلاگ سازمانی متنفرید، با وجود اینکه وقت زیادی را صرف مطالعه بلاگ برندهای رقیبتان می کنید.
۱۵- تصور می کنید که کمپانی هایی نظیر دیجی کالا، آپارات و … بدون دلیل و از روی شانس رشد کرده اند و هیچ استفاده از ابزارهای بازاریابی نداشته اند.
نظر شما درباره این نشانه ها چیست؟ آیا تا به امروز با این نشانه ها مواجه شده اید؟ چه نشانه های دیگری را می شناسید که می تواند به لیست بالا اضافه شود.